Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Besplatna mini-radionica lajf koučinga

Napisao  Goran Bojić
11 Oct 2012

kliringŠkola kliringa i lajf Koučinga Desimira D. Ivanovića, "Dijada", poziva Vas na mini-radionicu lajf koučinga koja će se održati u petak, 12. 10. s početkom u 18č. u Galeriji ArtCENTAR, Višnjićeva 3. ULAZ SLOBODAN. Svi posetioci će na ovoj mini-radionici moći da se praktično upoznaju s tehnikama lajf koučinga.
Nakon mini-radionice sledi prva radionica u ovoj školskoj godini: RAZBORITO DELOVANJE" - Kako upravljati sopstvenim resursima koji će se održavati 13 i 14. 10. od 10 do 18č. u istim prostorijama.
Dodatni info: ArtCENTAR: 011/104-99-34, DIJADA: 064/12-66-402 i 064/19-45-591 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


O radionici:
Kako doći do jasne slike o sopstvenoj Stvarnosti, na osnovu koje možemo da vučemo prave poteze u cilju izgradnje sopstvenog života, umesto da samo reagujemo na ono što nam se događa?
V.I.T.R.I.O.L "Visita Interiora Terra Rectificandoque Invenies Occultum Lapidem."
("Siđi do najdubljeg sloja sebe samog i pronađi, zahvaljujući svom pročišćenom umu, kamen temeljac na kome ćeš izgraditi novu ličnost.")
Ova prastara alhemijska mudrost je ideja vodilja ove praktične i nezaobilazne radionice, tokom koje za dva dana ronimo u sopstvenu unutrašnjost, kako bismo uz pomoć proverene mape osvetlili i upoznali svoje nepoznate lavirinte, proverili svoje lične resurse i podigli nivo JASNOĆE  I  ZDRAVOG RASUĐIVANJA  za naše buduće akcije.

Last modified on 12 oktobar 2012

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Blizancima
Sunce je u Blizancima
8 stepena(i)
Devici
Mesec je u Devici
28 stepena(i)
Prva četvrt
Prva četvrt
9 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Besplatna mini-radionica lajf koučinga

Share on: