Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Sloboda od štetnih navika

Autor:  Dragan Paripović
29 Jan 2016

stetne navikeU Beogradu se od 12. februara održava grupni koučing (trening) za oslobađanje od štetnih navika. Ako imate tvrdokornu naviku čije ste štetnosti svesni (slatkiši, cigarete, odlaganje, grickanje noktiju, zavisnost od interneta, loša organizacija vremena i sl.), onda je ovo možda prava prilika za vas. Možda ste bezuspešno pokušavali da je se rešite, možda odlažete već dugo da se sa time suočite? Šta bi bilo moguće u vašem životu ako biste konačno bili slobodni? Da li je vreme da kažete sebi da i napravite taj korak?
Za oslobađanje od štetne navike nije neophodno da imate snažnu volju, nisu neophodne godine psihoterapije, ne morate poznavati njene uzroke i ne morate voditi tešku borbu sa apstinencijalnim simptomima. Na kraju, ne morate biti sami u tome. Dovoljno je tri do četiri nedelje i dobar okvir za promenu.
Program je zamišljen kao kombinacija grupnog i individualnog koučinga i koristi principe i tehnike iz bihejvioralne terapije, hipnoterapije i energetskih terapija (naročito rad sa emocijama).
Prijave su poželjne što ranije, da bismo uradili preliminarni individualni upitnik i intervju, pre početka grupnog koučinga, 12.2. 2016.

Sve informacije i prijave preko e mail adrese (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) i na telefon 0637401586.
Voditelj programa:

Izabela Huber Neurokoučing i terapija psiholog Izabela Huber je klinički psiholog, life coach, plesni terapeut, konsultant za kontrolu navika. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na principima neurokoučinga, što znači, na integraciji proverenih metoda promene iz različitih tradicija (psihoterapija, hipnoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.
Više na .www.izabelahuber.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Vagi
Sunce je u Vagi
9 stepena(i)
Ovnu
Mesec je u Ovnu
3 stepena(i)
Puni Mesec (uštap)
Puni Mesec (uštap)
14 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 17 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Sloboda od štetnih navika

Share on: