Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Radionica za žene na zimski solsticij

Autor:  Dragan Paripović
18 Dec 2015

radionicazeneU Beogradu će se u nedelju, 20. decembra (18-21h), održati radionica za žene, pod nazivom “Boginja u svakoj ženi – otkrijte puni spektar svoje ženstvenosti”. Radionicu vodi Izabela Huber, klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. One koje su spremne da istraže i opunomoće sve aspekte svoje ženske prirode, da kažu da svojoj unutrašnjoj svetlosti, na radionici 20. 12. uoči zimskog solsticija, imaće prilike da prizovu svoje specifično ženske vrednosti i kvalitete, tragajući za raznim energijama i licima Velike Boginje u kolektivnom sećanju.

Arhetipovi boginja su zapravo prilika da se bavimo pitanjem: “Kako biti srećna i moćna žena danas?”.
Ženska psihologija i duhovnost se donekle razlikuju od muške, jer su duboko ukorenjene u telo i prirodu, telo je u auatentičnoj ženskoj duhovnosti sveto mesto. Zato će se ponovno povezivanje sa boginjom otpočeti preko rada sa telom:
- Aktiviranjem čula, energetske centre i kanale u telu,
- Radom sa pokretom, plesom, muzikom, glasom i vizualizacijom.
- Pročišćavanjem energetskim metodama naslaga nezadovoljstva, osujećenja i ograničenja koja drže naše sposobnosti, našu životnu radost i inspiraciju zatvorene u malim kutijama svakodnevice,
- Sve ovo će biti uvod u vođenu meditaciju u kojoj će se putovati do boginje, povezati se sa iskonskim ženskim moćima i time obezbediti podršku i impuls za našu viziju 2016.
Zimski solsticij je u starim kulturama bilo vreme porađanja velike boginje – iz  mraka materice (najkraći dan u godini) rađa se novo svetlo, koje iz dana u dan raste ka letnjem solsticiju. Zato je datum radionice simboličan. Dobar trenutak da posvetite vreme obnavljanju energije i traganju za novom vizijom svoje 2016. godine. Umesto standardnog spiska novogodišnjih želja i ciljeva koji se pravi „iz glave“ i zato najčešće ne ostvaruje, učesnici će dobiti priliku da se otvore za inspiracije i motivacije koje dolaze iz dubine našeg bića.

Informacije i prijave na telefon: 0637401586 i E-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.izabelahuber.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Vagi
Sunce je u Vagi
8 stepena(i)
Ribama
Mesec je u Ribama
21 stepena(i)
Puni Mesec (uštap)
Puni Mesec (uštap)
13 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Radionica za žene na zimski solsticij

Share on: