Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Da bolje upoznamo svoje odnose

Autor:  Dragan Paripović
11 Nov 2014

konekcija2Psihoterapijska i energetska radionica konekcija održaće se u Beogradu 22. i 23. 11. Radionica je smišljena tako da na veoma direktan način upozna učesnike sa “pozicijom” (psiho-energetski Identitet) koju sada zauzimaju, kako i kakve iz te pozicije grade odnose sa sobom i drugima, u kakvim situacijama se nalaze (za šta su prijemčivi), iskustvima u kojima su i slično. Na vrlo jasan i nedvosmislen način sagledavaju svoje unutrašnje staze, stanja i buduće pravce. Za vikend 22. i  23. 11. bavićemo se ODNOSIMA sa Sobom i svojom okolinom (najbližima) u cilju njihovog sagledavanja, osvešćivanja i prevazilaženja.

Prevazilaženje raznih blokada u odnosima, čiji je cilj harmonizacija, činimo putem rada na emocijama i emocionalnim stanjima. Ovakav rad je holistički jer ne zanemaruje ni jedan nivo čoveka – fizički, emocionalni, mentalni i duhovni. Emocije su veoma “zahvalne za rad na njima” jer one imaju “najlakši i najbrži pristup” telu, instintima, s jedne strane, kao i mentalnom i duhovnom, sa druge strane.  Takodje putem emocija, kao glavnoj “električnoj” energiji našeg bića, ili našeg elektro-magnetnog polja (u energetskom smislu) veoma prirodno i spontano dolazimo u kontakt sa informacijama iz viših slojeva aure – a to su sećanja na inkarnativna iskustva kao i duboke zahteve i zadatke naše Duše.
Duša preko emocija i emocionalnog sazrevanja “uči” i to predstavljaju glavne karmičke lekcije. Ciljevi radionice Konekcija na temu Odnosa sa sobom i drugima su sledeći:
- upoznavanje sa svojim emocionalnim aspektom kao “vodičem” kroz podvest i glavnim motivatorom našeg ponašanja i iskustava
- sagledavanje ponavljajućih životnih obrazaca
- rekreiranje odnosa prema sebi
- rekreiranje odnosa prema drugima (roditelji, partner, deca, autoriteti) i prema Životu
- kontakt sa Višim sferama Svesnosti
Radionica će se održati u Beogradu, 22 i 23.11., od 11h – 18,30h (sa pauzom od 14-15h) oba dana. Grupe vodi Manja Stefanović www.manjastefanovic.wix.com/manjastevanovic
Kontakt 063 7567 453   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Last modified on 11 novembar 2014

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Lavu
Sunce je u Lavu
20 stepena(i)
Biku
Mesec je u Biku
27 stepena(i)
Poslednja četvrt
Poslednja četvrt
23 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Da bolje upoznamo svoje odnose

Share on: