Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Letnja duhovna avantura

Autor:  Dragan Paripović
12 Jun 2014

dvazecaBesplatnu promotivnu radionicu “2014-Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“, kao i prezentaciju mesečnog programa radionica  “Kod dva bela zeca”, održaće psiholog Verica Stojmirović u Beogradu 14. juna u popularnom prostoru Kod Tome, Zeleni venac 11 od 19h.

Radionica  „Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“: pod, još uvek Punim Mesecom na 22@Strelca, u godini Velikog Krsta - transformacija je neminovna. Učinite je prihvatljivom, zanimljivom i zaljubite se u nju. Jer – to je život.
I prezentacija letnjeg programa Kod Dva Bela Zeca. Svaki koračić ka ucelovljenju i izlečenju sopstvenog života vodi nas sve dalje, kroz neobične predele, na uzbudljivo i raznobojno putovanje…
Verica Stojimirović, klinički psiholog sa bogatim iskustvom u radu sa odraslima, decom i adolescentima, kombinuje drevne i moderne isceljujuće duhovne prakse sa najnovijim saznanjima iz oblasti psihoterapije.
-Ako želite da učestvujete u radionici i čujete kratak izveštaj o vezi planetarnih kretanja sa vašom natalnom kartom, psihološkim implikacijama, kao I preporukama za nastupajući period, možete poslati datum, mesto I vreme rođenja na inbox: https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.  
Obavezno prijavljivanje:                                                                                                                                            
-na Inbox - https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.                         
-telefon- 061/ 61-31-785


Pred nama je dugo čekano a ne-očekivano “dugo vrelo leto”. Ako ste tužni jer ćete ga provesti u Beogradu, ne brinite, možda  otkrijete blagoslov u toj nemiloj situaciji. Avantura kakvu nećete otkriti na dalekim destinacijama i okeanima. Najveća uzbuđenja nisu  u egzotičnim prašumama,  luksuznim hotelima i SPA centrima. Dok su divlje zveri  iz nacionalnih parkova širom sveta samo male, pitome mace u poređenju sa zverovima skrivenim u prašnjavim ćoškovima naših duša, a istovremeno - udaljena ostrva su nedostupna ili preskupa.. Možda treba dodati malo začina svakodnevnici? Možda je potreban aktivan odmor i niskobudžetno, egzotično putovanje u Centar Grada i…
- U DALEKE, DIVLJE I ZAPUŠTENE PREDELE NAŠIH DUŠA?!

Dva Bela Zeca su za vas priredila mesečni promotivni program, pa ako uspešno pređete preko vrelinu otopljenog asfalta, svratite na Zeleni venac i našu avanturu Kod Tome i Dva Bela Zeca, i uključite se u klimatizovani, promotivni  Raznobojni Tok.

Subota 14.06.2014 Kod Tome, Zeleni venac 11. od 19h.     

Last modified on 12 jun 2014

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Raku
Sunce je u Raku
20 stepena(i)
Ovnu
Mesec je u Ovnu
26 stepena(i)
Poslednja četvrt
Poslednja četvrt
22 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Letnja duhovna avantura

Share on: