Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Predavanja o astrologiji

Napisao  Goran Bojić
15 Oct 2013

astroklubSvakog utorka u 18 h, održava se javno predavanje u Astrološkom klubu Kepler. Kepler klub predstavlja jedinstveni astrološki klub u Beogradu, koji okuplja mnoge astrologe i ljubitelje astrologije, prvenstveno iz Beograda i okoline, a putem dopisnog članstva broj astrologa koji su okupljeni oko ovog Kluba znatno je veći. Klupski sastanci se održavaju u prostorijama TEATRA 78 u ulici Resavska 78 (kod "kulturnog društva Abrašević") i traju oko sat i po vremena.
Predavanja u Klubu uvek su vezana za određene astrološke oblasti, kao i za tumačenje horoskopa, odgovaranja na specifična pitanja slušalaca iz bilo koje oblasti astrologije i slično.

Kepler klub, koji danas predstavlja deo programa Kepler Asocijacije za Profesionalnu Astrologiju – KAPA, izrastao je iz nekadašnjeg Astro.Lab kluba u kome su prvi sastanci počeli da se održavaju jednom nedeljno još početkom marta 1999.vgodine i od tada do današnjih dana su potpuno redovni, praveći pauze jedino tokom letnjih meseci.

Klub mogu posećivati svi ljubitelji astrologije, a oni koji žele mogu postati članovi Kluba i tako steći posebne povlastice.
Od ovog meseca počinje serija predavanja posvećena energijama kuća u natalnom horoskopu.
Predavanja drži Aleksandar Imširagić.

Raspored predavanja za oktobar mesec:
15. oktobar: Energije treće kuće
22. oktobar: Energije četvrte kuće
29. oktobar: Energije pete kuće
Sva predavanja počinju od 18h.
Za više informacija o predavanjima i uslovima učlanjenja u Kepler Klub, pozovite: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili pošaljite e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Jarcu
Sunce je u Jarcu
26 stepena(i)
Vodoliji
Mesec je u Vodoliji
12 stepena(i)
Mlad Mesec (mladina)
Mlad Mesec (mladina)
1 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Predavanja o astrologiji

Share on: