Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing
Univerzalno belo bratstvo

Univerzalno belo bratstvo

Ne tražite sreću spolja. Probuđeni traži sreću u sebi. (Petar Danov)

Budite oprezni sa kundalini

nedelja, 21 oktobar 2018 11:22 Autor:

cakre2aSila kundalini drema u osnovi kičmene moždine, ona je majka koja je stvorila svet, „jaka sila svih sila“, kao što je zove Hermes Trismegistos. Kada se jednom probudi, ona može da se ustremi uvis, ili ka dole. Ako krene uvis, to biće će doživeti najviši duhovni razvoj, ali ako se usmeri ka dole, to bi moglo da ima veoma neugodne rezultate. Onaj koji probudi kundalini silu, ako nije čist i ne gospodari sobom, postaje žrtva razuzdane energije koja ga vrtoglavom brzinom odvlači ka ponoru, kao i žrtva prekomerne ambicije koja će ga primorati da se suprotstavi celom svetu.

Biti kao Sunce

ponedeljak, 15 oktobar 2018 13:55 Autor:

omram ajvanovOmram Mihael Ajvanhov (1900 - 1986), bio je prosvetitelj, pedagog, filozof, astrolog i duhovni učitelj bugarskog porekla, koji je skoro pedeset godina svog života proveo u Francuskoj držeći brojna predavanja na francuskom jeziku. Znanje i duhovne uvide sticao je najpre samostalno, a od svoje 17. do 37. godine od Petra Danova (Beinsa Douno, 1864 - 1944) protestantskog teologa, kompozitora i duhovnog učitelja, takođe bugarskog porekla.

Proročanstvo Petra Danova

nedelja, 30 jun 2013 16:14 Napisao

petar-deunovPredviđanje bugarskog duhovnog majstora iz reda Velikog belog bratstva izrečeno 1944. godine zapanjujuće se podudara s bujicom današnjih objava iz raznih izvora o nadolazećem duhovnom uzletu i prelasku Zemlje u 5. dimenziju.

Efemeride

Biku
Sunce je u Biku
29 stepena(i)
Lavu
Mesec je u Lavu
28 stepena(i)
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 dan(a) star

Prijava na newsletter

Vi ste ovde: Naslovna Duh Zapada Univerzalno belo bratstvo

Share on: