Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing
Spiritualne tehnologije

Spiritualne tehnologije

Kliring

ponedeljak, 08 oktobar 2012 19:19 Autor:

bernerKliring je sistem teorije i prakse, koja se koristi kod pomaganja ljudima radi rešavanja njihovih problema i životnih teškoća, proisteklih iz međusobnih odnosa sa drugima, kao i sopstvenih mentalnih, emocionalnih, telesnih i duhovnih uzroka i potreba. Praksa kliringa se odvija putem komunikacije i kontemplacije između obučenog praktičara kliringa i klijenta, na nivou svesnih individua, u ravnopravnom, sigurnom i etičkom odnosu.
Cilj kliringa je da pomogne ljudima da razviju svoje sposobnosti za odnose sa drugima, da podignu nivo svesnosti, da potpunije koriste svoje potencijale i talente, da unaprede stupanj svoje autonomije i slobode, sposobnost izbora i donošenja odluka, kao i da podignu nivo lične odgovornosti.

Avatar : psihološka tehnika nove generacije Istaknuto

subota, 25 jun 2011 20:49 Napisao

Tvorac avatar tehnikeAVATAR: PSIHOLOŠKA TEHNIKA NOVE GENERACIJE

Hari Palmer je diplomirani psiholog, bivši sajentolog, neumorni proučavalac istočnjačke filozofije i književno­sti i tvorac tehnike pod neobičnim nazivom — „Avatar". Statistike po­kazuju da je do decembra 1993. godi­ne dvadeset pet hiljada ljudi završilo ovaj kurs, a trenutno postoji oko 1900 validiranih majstora „Avatar" tehnike, koji deluju u četrdesetak ze­malja, uključujući Kinu i Rusiju.

Efemeride

Biku
Sunce je u Biku
29 stepena(i)
Lavu
Mesec je u Lavu
28 stepena(i)
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Duh Zapada Spiritualne tehnologije

Share on: